Huurperiode
De ruimte is te huur voor minimaal 1 week tot 3 maanden. Langere en kortere periodes zijn op aanvraag mogelijk. De huurperiode loopt van dinsdag (+/- 08:30 am) tot en met maandag (+/- 18:00 pm).

Prijs
De basisprijs bedraagt € 300,- per dag (minimaal 4 dagen weekenddagen € 350,-), € 1.475,- (vrij van btw) per week en € 2.750,- per twee weken (exclusief € 500,- borg en € 50,- eindschoonmaak). Voor september t/m december geldt een toeslag van 30%. In de basisprijs is een basisbedrag (circa € 40,- voor een week) opgenomen voor gas en elektriciteitsverbruik. Excessief verbruik gedurende de huurperiode zal worden gemeld en ingehouden op de borg.

Bevestiging
Een reservering wordt altijd bevestigd per e-mail. Bij de bevestiging sturen wij ook onze voorwaarden toe die je accepteert door het betalen van de huursom voor de aangevraagde periode. Bovenop de huursom wordt er een borg gevraagd, die je na de gehuurde periode van ons retour ontvangt, mits er geen schade (of verlies van sleutels/tags) aan de ruimte is ontstaan. Eventuele extra afgenomen diensten worden met de borg verrekend.

Annuleringen & restituties
Afhankelijk van de ingangsdatum van de huurperiode zijn restituties mogelijk:

  • Als de annuleringsdatum zich meer dan 3 maanden vóór de startdatum van de huurperiode bevindt is de restitutie 75%.
  • Als de annuleringsdatum zich minder dan 3 maanden vóór de startdatum van de huurperiode bevindt is de restitutie 50%.
  • Als de annuleringsdatum zich minder dan 2 maanden vóór de startdatum van de huurperiode bevindt is de restitutie 0%.

PrinsengrachtPopup heeft altijd het recht om een reservering te annuleren (100% restitutie).

Bijkomende kosten/Mogelijkheden

  • schoonmaakkosten (tussentijds op aanvraag): € 50,- per keer
  • eindschoonmaak (verplicht): € 50,-
  • kunst (aan de muur): op aanvraag

Overige informatie
Het is niet toegestaan de Popup te gebruiken als eventlocatie/de organisatie van een feest. Op de ruimte is de regelgeving voor de detailhandel van de stad Amsterdam van toepassing waar de huurder zich aan moet houden. De normale openingstijden voor winkels zijn te vinden via https://www.amsterdam.nl
Als je vragen hebt laat dan een berichtje achter via de website of stuur een e-mail naar prinsengrachtpopup@gmail.com